Για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο του Νομού Γρεβενών, μίλησε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στον StarFm 933, ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Γρεβενών Γιώργος Κουρέλας.
“18 μηχανήματα βρίσκονται στους δρόμους από χθες τα μεσάνυχτα, αλλά λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης οι δρόμοι ξανακλείνουν” είπε ο Προϊστάμενος διευκρυνίζοντας πως τα καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει, θα σταματήσουν μετά το μεσημέρι να είναι τόσο έντονα…
Ακούστε τι είπε:

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Γρεβενών, μίλησε στον Star-Fm 933 η αρμόδια αντιδήμαρχος Αικατερίνη Πέτρου: “Το χιόνι στα Γρεβενά έφτασε στους 40 πόντους, περιφερειακά τους 70 και ψηλά στα χωριά και το ένα μέτρο” είπε η αντιδήμαρχος , σημειώνοντας πως ήδη 45 οχήματα βρίσκονται στην πόλη αλλά και τους οικισμούς και πως “τα σχολεία για την καλύτερη ασφάλεια των παιδιών θα τα κρατήσουμε και αύριοι κλειστά, αλλά ας περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση”…
Ακούστε:

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Γρεβενών:

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη για αύριο Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Γρεβενών, λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή, θα παραμείνουν κλειστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.