Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα σχολεία στο Δήμο Γρεβενών και την Παρασκευή θα είναι κλειστά

2 Φεβρουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο του Νομού Γρεβενών, μίλησε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στον StarFm 933, ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Γρεβενών Γιώργος Κουρέλας.
“18 μηχανήματα βρίσκονται στους δρόμους από χθες τα μεσάνυχτα, αλλά λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης οι δρόμοι ξανακλείνουν” είπε ο Προϊστάμενος διευκρυνίζοντας πως τα καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει, θα σταματήσουν μετά το μεσημέρι να είναι τόσο έντονα…
Ακούστε τι είπε:

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Γρεβενών, μίλησε στον Star-Fm 933 η αρμόδια αντιδήμαρχος Αικατερίνη Πέτρου: “Το χιόνι στα Γρεβενά έφτασε στους 40 πόντους, περιφερειακά τους 70 και ψηλά στα χωριά και το ένα μέτρο” είπε η αντιδήμαρχος , σημειώνοντας πως ήδη 45 οχήματα βρίσκονται στην πόλη αλλά και τους οικισμούς και πως “τα σχολεία για την καλύτερη ασφάλεια των παιδιών θα τα κρατήσουμε και αύριοι κλειστά, αλλά ας περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση”…
Ακούστε:

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Γρεβενών:

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη για αύριο Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Γρεβενών, λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή, θα παραμείνουν κλειστά.

This entry was posted on Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2012 at 19:41 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply