Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίσκεψη στον Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών του ΔΣ της Ένωσης Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Καταστήματος Κράτησης Φελλίου

2 Φεβρουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη επισκέφθηκαν στο γραφείο του ο Πρόεδρος και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών Φελλίου κ.κ.
Τραπέζας Δημήτριος και Ντάλλας Παντελής, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, τα μέλη του Δ.Σ. παρουσίασαν αναλυτικά στον κ. Δήμαρχο τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους, τόσο εργασιακά όσο και μισθολογικά. Προβλήματα που όπως τόνισαν μας οδήγησαν να πάρουμε την απόφαση, στην Γενική Συνέλευση της 11ης Ιανουαρίου 2012, να προβούμε σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις. Ζητάμε το αυτονόητο, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.

Ο Δήμαρχος αφού άκουσε με προσοχή τα όσα του εξέθεσαν τόνισε ότι από την πλευρά του Δήμου θα γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες προς τους αρμόδιους ώστε να αντιμετωπισθούν ευνοϊκά τα δίκαια αιτήματά τους.

Γραφείο Τύπου Δήμου Γρεβενών

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Γρεβενών Γιώργο Δασταμάνη

Τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη επισκέφτηκαν την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Φελλίου Γρεβενών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους, το Δ.Σ. εξέθεσε στον κ. Δασταμάνη τα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν υπηρεσιακά, μισθολογικά αλλά και για τις άσχημες συνθήκες εργασίας που επικρατούν.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα επιχειρήματα  που του εξέθεσαν και τάχθηκε υπέρ των δίκαιων αιτημάτων τους.

Γραφείο Αντιπεριφέρειας ΠΕ Γρεβενών

Star-Fm.gr: Καλό θα ήταν να ενημερωνόμασταν και εμείς για τις όποιες δράσεις της Ένωσης…

This entry was posted on Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2012 at 21:20 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply