Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αλλαγή πλεύσης από το Google+ για τα ψευδώνυμα

1 Φεβρουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Αφαιρέθηκε ο περιορισμός σχετικά με τα ονόματα

Αλλαγή πλεύσης από το Google+ για τα ψευδώνυμαΈνα από από τα βασικά χαρακτηριστικά του Google+ ήταν η απόλυτη απαγόρευση που είχε θέσει σχετικά με τη χρήση ψευδωνύμων. Όποιος χρησιμοποιούσε την υπηρεσία έπρεπε απαραιτήτως να το κάνει με το πραγματικό του όνομα. Αν και όπως ήταν φυσικό η υπηρεσία δεν μπορούσε να ελέγχει κάθε λογαριασμό ξεχωριστά, αν κάποιος παραβίαζε τον κανονισμό και δεχόταν καταγγελία ήταν πολύ πιθανό το προφίλ του να διαγραφεί.

Το γεγονός είχε ενοχλήσει όμως ιδιαίτερα το κοινό και είχε προκαλέσει αντιδράσεις. Για το λόγο αυτό το Google+ είχε υποσχεθεί ότι θα επανεξετάσει το συγκεκριμένο ζήτημα. Δεδομένου λοιπόν ότι ο ανταγωνισμός με το Facebook είναι εξαιρετικά έντονος, αποφάσισε να αλλάξει την πολιτική του και να αφαιρέσει αυτό το περιορισμό. Όπως επισημάνθηκε δεν επρόκειτο για εύκολη απόφαση και οι διαφωνίες γύρω από το ζήτημα ήταν πάρα πολλές.

Η άρση το περιορισμού θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου. Παρόλα αυτά όπως αναφέρεται, η Google δεν πρόκειται να κλείσει το θέμα εδώ. Ανάλογα με τις αντιδράσεις του κοινού πρόκειται να προχωρήσει σε επιπλέον αλλαγές στην πολιτική της προκειμένου αυτή να ανταποκρίνεται όσο γίνεται περισσότερο στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του.

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2012 at 21:56 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply