Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απάντηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε άρθρο για τον ΟΓΑ…

27 Ιανουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΤΕΣΙΔΟΥ-ΠΙΝΙΔΟΥ

Με αφορμή την πρόσφατη γραπτή δήλωση της Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας και Περιφερειακής Συμβούλου Π.Ε. Κοζάνης κας Ελένης Μεντεσίδου – Πινίδου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, από το γραφείο τύπου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας γίνονται γνωστά τα εξής:

Μόνο έκπληξη και απορία προξενεί η αγωνιώδης προσπάθεια της κυρίας Μεντεσίδου-Πινίδου να επιρρίψει ευθύνες στη «Διοίκηση της Περιφέρειάς μας» για υποτιθέμενη ολιγωρία στην εγκατάσταση και λειτουργία του τοπικού Υποκαταστήματος του ΟΓΑ.

Γνωρίζει καλά η κα Μεντεσίδου-Πινίδου όλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει για τη λειτουργία του παραρτήματος στη Δυτική Μακεδονία και έχει στα χέρια της και όλη τη σχετική αλληλογραφία με τη διοίκηση του ΟΓΑ.

Από τις 10 Νοεμβρίου 2011, προσκλήθηκαν με έγγραφο από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή οι αρμόδιοι παράγοντες του ΟΓΑ, για να διαλέξουν τον προσφορότερο από τους προτεινόμενους χώρους.
Δυστυχώς έως σήμερα κάτι τέτοιο δεν έγινε, παρά τις τηλεφωνικές οχλήσεις τόσο του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Πλακεντά, όσο και του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος κ. Πασχάλη Χαρούμενου.

Οι ευθύνες όταν υπάρχουν θα πρέπει να αποδίδονται σε εκείνους που τους αναλογούν, άλλως «φταίει ο γάιδαρος και χτυπάμε το σαμάρι», ίσως γιατί συμπαθούμε το γάιδαρο, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός.

Περιμένουμε να γίνει επιτέλους πράξη η δήλωση του επικεφαλής της μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο κ. Παπαιορδανίδη ότι «μακριά ο λαϊκισμός από τις όποιες ενέργειες της παράταξής του».
Περιμένουμε!

This entry was posted on Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2012 at 18:58 and is filed under ΑΡΘΡΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply