Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νέα Τηλεοπτική Εκπομπή στο Τ. R. M. με τον Σίμο Ζαγκανίκα…

25 Ιανουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την Τετάρτη(1/2)  εγκαινιάζεται μία νέα Τηλεοπτική Εκπομπή

Μία τηλεοπτική εκπομπή, που διαπραγματεύεται τις μικρές, αλλά σημαντικές, τις καθημερινές, αλλά ξεχωριστές στιγμές της πόλης μας.

Η ζωή της πόλης μας, όπως τα νερά του Γρεβενίτη, κυλάει αδιάκοπα από το χθες, στην πραγματικότητα του σήμερα και θα κυλάει με αέναη ροή στο αύριο.

Κι ενώ τα νερά του Γρεβενίτη κυλούν δίχως μνήμη, η ζωή της πόλης κυλάει αφήνοντας σημάδια…όπου σηματοδοτούν το πέρασμα του Χρόνου με αναφορές και με αφηγήσεις….

Αναφορές και αφηγήσεις που πλέκουν τον πλοκό της Ιστορία της.

Η Ιστορία της πόλης μας, που ανεπαίσθητα, έτσι χωρίς θόρυβο δίνει νόημα και περιεχόμενο στη ζωή μας.

Κάθε Τετάρτη από τις 20:00 μέχρι στις 21:00 το βράδυ θα σας κρατούμε συντροφιά με αφηγήσεις από την Ιστορία την Παράδοση, τον Πολιτισμό του Τόπου μας και με αναφορές στα προβλήματα και στα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα μας….

Η πρώτη εκπομπή, την Τετάρτη, 1-2-2012, είναι αφιερωμένη στον μεγάλο δάσκαλο του μπουζουκιού,  Πήδα Ανθόπουλο. Στην συντροφιά μας θα παρευρίσκονται και τρείς ταλαντούχοι μαθητές του:ο Βασίλης Ευαγγελόπουλος, οΑντώνης Παπακώστας,ο Χρήστος Κλεισιάρης, που θα επιδείξουν την άρτια κατάρτισή τους στις πενιές του μπουζουκιού.

This entry was posted on Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, 2012 at 11:31 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply