Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα Νέα του ΓΣ Γρεβενών

24 Ιανουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Γρεβενών Ιορδάνης Καραϊορδανίδης και το δ.σ. της ομάδας ευχαριστεί για την φιλοξενία τον Γ.Σ.Δεσκάτης, στην εκδήλωση της κοπής πίτας του συλλόγου, επίσης ευχαριστεί τον σύλλογο της Δεσκάτης που βράβευσε τον Γ.Γραμματέα του Γ.Σ.Γρεβενών, Κωνσταντίνο Κυριάκου για την προσφορά του στο βόλεϊ.

Η βράβευση στον παράγοντα του Γ.Σ.Γρεβενών έγινε από τον Γ.Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, κ.Παναγιώτη Δημάκο μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του Γ.Σ.Δεσκάτης και μέλος του ΣΕΓΑΣ κ.Ιάκωβο Πετσούλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκλεκτός προσκεκλημένος του Γ.Σ.Δεσκάτης ήταν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθλητισμού της Αρμενίας (AAF) και κάτοχος του ευρωπαϊκού ρεκόρ στο άλμα εις μήκος με επίδοση 8,86 από το 1987, Ρομπέρτ Εμιγιάν.

Τρεις αγώνες έδωσε το τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ.Γρεβενών στις κατηγορίες κορασίδων και παγκορασίδων. Οι κορασίδες δεν τα κατάφεραν στην Καστοριά απέναντι στην ομάδα Α.Π.Καστοριάς και γνώρισαν την ήττα με 3-1 σετ. Νίκη δεν πέτυχαν ούτε οι δύο ομάδες των παγκορασίδων που αγωνίσθηκαν με τις ομάδες Α.Π.Καστοριάς και Γ.Σ.Κοζάνης, με αποτελέσματα των αγώνων 3-0 και 3-1 σετ αντίστοιχα.

This entry was posted on Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, 2012 at 21:27 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΪ, ΣΤΙΒΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply