Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μια 14χρονη ζει στο σώμα μιας ηλικιωμένης 112 ετών!

16 Ιανουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μια συγκλονιστική ιστορία που δεν την αφήνει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή…
Ο λόγος για την 14χρονη Hayley Okines, που δεν μεγαλώνει σαν τα κορίτσια της ηλικίας της, αφού πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που την εγκλώβιζει στο σώμα μιας αιωνόβιας.
Για κάθε χρόνο που περνάει, το σώμα της μεγαλώνει οκτώ ολόκληρα χρόνια. Σήμερα είναι 112 ετών και έχει όλες τις συνέπειες ένος γερασμένου κορμιού. Παρόλο αυτά, η Hayley είναι ένα χαμογελαστό παιδί και αντιμετωπίζει με αισιοδοξία και δύναμη το πρόβλημά της. Στην χώρα της είναι πολύ αγαπητή και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης την λατρεύουν.
Σύμφωνα με το “ΕΓΩ” η 14χρονη έχει γνωρίσει από κόντα και τους αγαπήμενους της celebrites όπως ο Justin Bieber και η Kylie Minogue. Aλλά εκτός απο τους celebrites έχει γνωρίσει και άτομα της πολιτικής, όταν την κάλεσε ο πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας για να την γνωρίσει.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι προσφάτα κυκλοφόρησε ενά βιβλίο στο οποίο μεταφέρει ελπίδα και διηγείται τις παιδικές της αναμνήσεις και τις ιδιαίτερες καταστάσεις που έχει ζήσει. Στην ούσια παραδίδει μαθήματα θάρρους και δίψας για ζωή μεσά από τις σελίδες του βιβλίου της και η ίδια αναφέρει: “Οι ειδικοί είχαν πει στους γονείς μου ότι θα ζούσα μέχρι τα 13 μου χρόνια, αλλά τελικά έκαναν λάθος. Και για τον Τιτανικό, άλλωστε, είχαν πει ότι ήταν αβύθιστος.”
Η θέληση της για την ζωή και η αντοχή της είναι αξιοθαύμαστη και γι’ αυτό έχει κατακτήσει όσους την έχουν γνωρίσει.

www.tlife.gr

This entry was posted on Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου, 2012 at 22:19 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply