Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα κορίτσια του ΓΣΓ αγωνίζονται την Πέμπτη στην Καστοριά

4 Ιανουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 οι νεάνιδες του Γ.Σ.Γρεβενών, τμήματος βόλεϊ, ταξιδεύουν στην Καστοριά για να δώσουν το παρών στην εμβόλιμη αγωνιστική την οποία προγραμμάτισε η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας, όπου και θα ανταγωνιστούν με την ομάδα, Ακαδημίες Πετοσφαίρισης Καστοριάς στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς στις 17:00 μ.μ. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τις νεάνιδες του Γ.Σ.Γρεβενών είναι στην πόλη μας, στο Δ.Α.Κ. Γρεβενών, την Κυριακή στις 8 Ιανουαρίου 2012, 18:00 μ.μ με τον αγώνα βόλεϊ απέναντι στις νεάνιδες του Αρίων Πτολεμαϊδας.

Οι κορασίδες του Γ.Σ.Γρεβενών υποδέχονται το Σάββατο στις 7 Ιανουαρίου 2012, 14:00 μ.μ. την ομάδα του Αριστοτέλη Φλώρινας, στο Δ.Α.Κ. Γρεβενών.

Αγωνιστική πρωταθλήματος και για τις δύο ομάδες του Γ.Σ.Γρεβενών στην κατηγορία, παγκορασίδες, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012, η ομάδα Γ.Σ.Γρεβενών 1 (Ύαινες), παίζει με την ομάδα του Γ.Σ.Κοζάνης στις 14:00 μ.μ. και η ομάδα Γ.Σ.Γρεβενών 2 (wildcats), αντιμετωπίζει τις παγκορασίδες του Α.Σ.Πήγασος Κοζάνης στις 16:00 μ.μ. και οι δύο αγώνες διεξάγονται στην γειτονική πόλη της Κοζάνης, Δ,Α,Κ, Κοζάνης και Γυμναστήριο Αγίου Γεωργίου αντίστοιχα.

Στα παιχνίδια του Γ.Σ.Γρεβενών που θα γίνουν το Σάββατο και Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, Δ.Α.Κ. Γρεβενών, η είσοδος είναι ελεύθερη για όλο το φίλαθλο κοινό του βόλεϊ.

This entry was posted on Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου, 2012 at 19:19 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΪ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply