Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πρόγραμμα αυτόνομης και ημιαυτόνομης Διαβίωσης στα Γρεβενά

28 Δεκεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ο Επιστημονικός Σύνδεσμος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “Victor Artant – ΝΙΚΗ”, πραγματοποιεί πολυήμερο πρόγραμμα αυτόνομης και ημιαυτόνομης Διαβίωσης στα Γρεβενά από 03/01/2012 έως 08/01/2012. Το όλο πρόγραμμα στηρίζει ο Δήμος Γρεβενών, τα ΚΤΕΛ Γρεβενών, η κοινότητα Αγίου Γεωργίου και η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας.

Στόχος του προγράμματος είναι η προβολή των ικανοτήτων ατόμων με αναπηρίες και η σαφής διεκδίκηση του δικαιώματος για ισότιμη ένταξη και κοινωνική αποδοχή, κάτι που καλλιεργείται εντονότατα μέσα από την θέσπιση τέτοιων προγραμμάτων.

Με αυτό το Δελτίο Τύπου θέλουμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη σε όσους συμβάλουν στην πραγματοποίηση του προγράμματος αλλά και τα παιδιά για την προσπάθειά τους. Ο Δήμος Γρεβενών, τα ΚΤΕΛ Γρεβενών, η Κοινότητα Αγίου Γεωργίου, και η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας είναι σημαντικοί αρωγοί στη πραγματοποίηση της προσπάθειας αυτής.

Ο Επιστημονικός Σύνδεσμος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΝΙΚΗ» λειτουργεί με την επίσημη κρατική αναγνώριση ως σωματείο (αρ.καταστ 6450/1998). Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης γονέων και κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες καθώς και μέλος της Πανελλήνιας Αθλητικής Ομοσπονδίας Α.μεΑ.

Προσφέρει τις υπηρεσίες του σε άτομα με νοητική καθυστέρηση, κινητικές αναπηρίες και ψυχικές διαταραχές μέσω των προγραμμάτων Πρώιμης Παρέμβασης, της Δημιουργικής Απασχόλησης, της Ημιαυτόνομης και Αυτόνομης Διαβίωσης.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος για το Δ.Σ.
Σμπράος Ευάγγελος

This entry was posted on Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου, 2011 at 16:51 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply