Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κλειστή η Εγνατία οδός από Γρεβενά προς Κοζάνη

22 Δεκεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Έκλεισε για μία ακόμη φορά η Εγνατία οδός από τα Γρεβενά προς Κοζάνη και στα δύο ρεύματα. Εκατοντάδες αυτοκίνητα παραμένουν εγκλωβισμένα μέχρι τώρα 8:20μμ, αυτή τη φορά στην Εγνατία οδό από Γρεβενά προς Κοζάνη. (Χθες στον αυτοκινητόδρομο από Γρεβενά προς Τρίκαλα).
Τα καιρικά φαινόμενα είναι ακραία, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται “ανεμοσούρια” (ξαφνική μεταφορά χιονιού από διπλανά χωράφια) μέσα στην Εγνατία. Πολλοί είναι οι εγκλωβισμένοι που δεν διαθέτουν τα απαραίτητα αποθέματα βενζίνης στα οχήματά τους με αποτέλεσμα αυτά να κινδυνεύουν να ακινητοποιηθούν τελείως και οι ίδιοι να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το ψύχος.

“Τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν θα μας εμποδίσουν να απεγκλωβίσουμε τουλάχιστον τα ΙΧ οχήματα που βρίσκονται στο τμήμα της Εγνατίας από Γρεβενά προς Κοζάνη και να τα “διοχετεύσουμε” (αφού κινηθούν αντίθετα στην Εγνατία) από τον δρόμο Πόρο, Κνίδη προς τους προορισμούς τους” δήλωσε στο Star-fm.gr o Aστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών Σιούλτης Θεόφιλος.
ΥΓ  Star-fm: Προφανώς το έντονο πρόβλημα να δημιουργήθηκε και από το γεγονός ότι επετράπη η κίνηση στην Οδό και αυτοκινήτων που δεν διέθεταν αντιολισθητικές αλυσίδες.

This entry was posted on Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου, 2011 at 20:26 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply