Ένα χρόνιο πρόβλημα από την εποχή της κατασκευής του Περιφερειακού δρόμου της πόλης των Γρεβενών αποκαταστάθηκε άμεσα, πρίν αρχίσουνε τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Λόγω του εγκαταλειμμένου σωληνωτού τεχνικού αγωγού που υπήρχε κάτω από τη γέφυρα, του Περιφερειακού δρόμου πίσω από το Διοικητήριο «Κώστας Ταλιαδούρης», η ροή των νερών του ποταμού δεν γινότανε κανονικά με αποτέλεσμα την πρόκληση πλημμυρικών φαινομένων στο οδόστρωμα και στις γειτονικές κατοικίες.

Ο Δήμος Γρεβενών προχώρησε στον καθαρισμό του Γρεβενίτη ποταμού και το σπάσιμο σωληνωτού τεχνικού αγωγού στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Διευθέτηση κοίτης ποταμών Γρεβενίτη και Δοξανίτη». Η περιοχή παρέμβασης του έργου, οριοθετείται κατά μήκος του περιφερειακού δρόμου της πόλης των Γρεβενών, ξεκινώντας από το Διοικητήριο «ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΗΣ».

Με την παρέμβαση αυτή και τον καθαρισμό της κοίτης δεν θα υπάρξουν παρόμοια προβλήματα πλυμμυρικών φαινομένων στην περιοχή.

Ο καθαρισμός του Γρεβενίτη ποταμού θα συνεχιστεί με άλλη εργολαβία κατά μήκος όλης της κοίτης του.

 

ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.