Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Εκδήλωση με θέμα «Η ξενιτιά στη γη της Πίνδου»

Δεκέμβριος 19th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών συνδιοργάνωσε με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γρεβενών «Πίνδος» την εκδήλωση «Η ξενιτιά στη γη της Πίνδου» την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011.

Σε ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Γρεβενών οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια από τις καλύτερες εκδηλώσεις για την Παράδοση και τον Πολιτισμό που έχουν διοργανωθεί ποτέ στην πόλης μας.

Τα δρώμενα της ξενιτιάς που παρουσιάστηκαν με τη συνοδεία της αντίστοιχης ηχητικής υπόκρουσης μάγεψαν το κοινό που τα παρακολούθησε. Τέτοιες εκδηλώσεις είναι απαραίτητες για να υπενθυμίζουν τόσο σ’ εμάς όσο και στις νέες γενιές τα ήθη και έθιμα και τις παραδόσεις της περιοχής μας.

Ως Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών θα θέλαμε θερμά να ευχαριστήσουμε τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο « Πίνδος » και τον Πρόεδρο της Ευθύμιο Πρέβεζα για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου που συμμετείχαν. Τους μουσικούς Σάββα Σιάτρα, Κώστα Βέρδη και το συγκρότημα τους. Τον παρουσιαστή της βραδιάς Ηλίας Χρυσοστομίδη καθώς και το Σύλλογο Φουστανελάδων Τρικάλων.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

This entry was posted on Δευτέρα, Δεκέμβριος 19th, 2011 at 18:26 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply