Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τουρκικός Τύπος ” Συναγερμός για το Ευρώ στην Άγκυρα” , “Σκότωσαν τον Έλληνα διότι τον πέρασαν για Τούρκο”

4 Δεκεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

«Συναγερμός για το Ευρώ στην Άγκυρα» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Sabah η οποία αναφέρει πως η τουρκική κυβέρνηση με διαδοχικές συσκέψεις έχει επεξεργαστεί σενάρια για την περίπτωση της «διχοτόμησης» της Ευρωζώνης.

Τα σενάρια αυτά προβλέπουν τη μερική μείωση των εξαγωγών και των αφίξεων ευρωπαίων τουριστών. ΄Όπως προβλέπεται και επιβράδυνση της οικονομίας. Όμως η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως όλα αυτά τα προβλήματα προβλέπεται πως μπορούν να ξεπεραστούν γρήγορα.

« Εμπιστευτήκαμε την υγεία» είναι ο τίτλος της Akşam η οποία δημοσιέυιε δημοσκόπηση που παρουσιάζει πως το 13% των πολιτών έχουν δηλώσει πως εμπιστεύονται τον τομέα της υγείας στην Τουρκία. Μεγάλο ποσοστό αξιοπιστίας εξακολουθεί να έχει ο στρατός με 28% αλλά έχει μειωθεί το ποσοστό αυτό που κάποτε ξεπερνούσε το 40%.

« Σκότωσαν Έλληνα διότι τον πέρασαν για Τούρκο» είναι ο τίτλος της εφημερίδα Βugün και κάνει αναφορά στις δολοφονίες μεταναστών στην Γερμανία που αποκαλύφθηκε τον προηγούμενο μήνα  πως ήταν έργο του Γερμανικού παρακράτους.

« Ο Θεόδωρος Βουλγαρίδης είχε πολλούς Τούρκου φίλους, έκανε παρέα και γι’αυτό νόμιζαν πως είναι Τούρκος και τον σκότωσαν» γράφει η εφημερία. Οι νέο-ναζιστές είχαν εκτελέσει και 8 τούρκου. Οι αποκαλύψεις έχουν ξεσηκώσει τη Γερμανία.

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

This entry was posted on Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2011 at 16:01 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply