Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα Ελληνόπουλα κάνουν σεξ από τα 15…

24 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Τι δείχνει έρευνα που έγινε σε μαθητές

Τα Ελληνόπουλα κάνουν σεξ από τα 15 Μεγάλη έρευνα σε σχολεία όλης της Ελλάδας δείχνει ότι για πολλά Ελληνόπουλα η ερωτική ζωή ξεκινά από την ηλικία των 15 ετών. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια καταγράφεται διπλασιασμός της πρώιμης σεξουαλικής επαφής στα κορίτσια.

Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι πρόκειται για μία συμπεριφορά η οποία κρύβει κινδύνους και που συχνά συνδέεται με τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών και την εμφάνιση ψυχοσωματικών συμπτωμάτων.

Την έρευνα πραγματοποίησε το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής, σε δείγμα 4.944 μαθητών και μαθητριών των τάξεων ΣΤ’ δημοτικού, Β’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου.

Σύμφωνα με αυτή δύο στους εφτά 15χρονους έχουν μία τουλάχιστον ολοκληρωμένη σεξουαλική εμπειρία, με το ποσοστό των αγοριών να είναι υπερδιπλάσιο από αυτό των κοριτσιών.

Σε σχέση με το 2002, το ποσοστό των 15χρονων που αναφέρει σεξουαλική επαφή έχει αυξηθεί σημαντικά (28,6% έναντι 21,3%). Η αύξηση αυτή οφείλεται στα κορίτσια το ποσοστό των οποίων σχεδόν διπλασιάστηκε (18% έναντι 9,6% το 2002).

This entry was posted on Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, 2011 at 22:03 and is filed under ΝΕΟΙ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply