Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Δήμαρχος Γρεβενών συγχαίρει το Δημοτικό σχολείο Αμυγδαλιών που βραβεύτηκε χωρίς να.. υπάρχει!!

21 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει τους μαθητές του 2/θεσιου Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλεών, το οποίο στο πλαίσιο της εφαρμογής του «Καλλικράτη»  και στην Εκπαίδευση έχει καταργηθεί, για την βράβευσή τους στον 3ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαδικτυακό Διαγωνισμό με τίτλο: «Δημιουργήστε ψηφιακά, κατασκευάστε ένα Website, γίνετε πρεσβευτές του τόπου σας».

Οι μικροί μαθητές κατέλαβαν την πρώτη θέση στην κατηγορία Περιβάλλον και μας έκαναν να αισθανθούμε υπερήφανοι για την επιτυχία τους αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι καμία «παράλογη» απόφαση δεν μπορεί να «φρενάρει» τους στόχους και τα όνειρά των νέων παιδιών.

Ο Δήμαρχος συγχαίρει επίσης τους Δασκάλους των μαθητών που όλα αυτά τα χρόνια δούλεψαν σκληρά με μεράκι και αγάπη δημιουργώντας ένα σχολείο αειφόρο, χαρούμενο, γεμάτο γνώσεις και εμπειρίες για τους μικρούς  μαθητές.

Ένα σχολείο που ταξίδεψε και συνεχίζει, αν και δεν λειτουργεί, να «ταξιδεύει» τα Γρεβενά σε όλη την Ελλάδα μέσα από τις δραστηριότητες και τις εργασίες των μαθητών του.

Το σχολείο βραβεύεται από την Επιστημονική Ένωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας για τη Διάδοση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας στην Εκπαίδευση, για τη συμμετοχή του στον ανωτέρω διαγωνισμό, με την εργασία που υλοποίησαν για το σχολικό έτος 2010-2011 οι μαθητές με τίτλο: «Αειφόρο Σχολείο».

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, το οποίο βραβεύει σχολεία που το ίδιο έχει καταργήσει.

Διαβάστε για την βράβευση: Το Δημοτικό σχολείο Αμυγδαλιών Γρεβενών μπορεί να έκλεισε αλλά ακόμα βραβεύεται!!!

This entry was posted on Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου, 2011 at 21:20 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply