Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυστηρό μήνυμα Σαμαρά στο εσωτερικό της ΝΔ

21 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Να θέσει τέλος στο εντεινόμενο κλίμα πόλωσης στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, με αυστηρή του δήλωση – προειδοποίηση τη Δευτέρα

O Αντώνης Σαμαράς«Ο επόμενος που θα ασχοληθεί με ανύπαρκτα προβλήματα μέσα στη Νέα Δημοκρατία που, προσβάλλουν, όχι μόνο τον κάθε Νεοδημοκράτη -αλλά σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο ελληνικός λαός- και τον κάθε Έλληνα, ας γνωρίζει ότι θα βρεθεί αυτόματα έξω από το κόμμα. Και ας μη θελήσει να με δοκιμάσει!», διαμηνύει ο κ. Σαμαράς.

Χαρακτηριστική του κλίματος στη ΝΔ είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των Κυριάκου Μητσοτάκη και Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη από τη μία πλευρά και του Φαήλου Κρανιδιώτη, στενού συνεργάτη του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την

Στον φιλελεύθερο και ευρωπαϊκό χαρακτήρα της ΝΔ επέμεινε από την πλευρά του ο κ. Βαρβιτσιώτης μιλώντας τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις δηλώσεις του κατά του Φαήλου Κρανιδιώτη, ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε ότι «δεν μπορεί να δημιουργείται η εντύπωση ότι θα αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της ΝΔ, η ΝΔ είναι φιλελεύθερο και ευρωπαϊκό κόμμα και πρέπει να διατηρήσει αυτό τον χαρακτήρα».

www.skai.gr

This entry was posted on Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου, 2011 at 16:31 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply