Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Καμάκι» στο διαδίκτυο

20 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Πώς να «ρίξετε» την κοπέλα που σας ενδιαφέρει

«Καμάκι» στο διαδίκτυοΤο διαδίκτυο σου δίνει την ευκαιρία να συζητάς με ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο. Μη χάνεις λοιπόν την ευκαιρία.

Το ψηφιακό φλερτ με κορίτσια είναι πολύ διασκεδαστικό και τελικά, άμα το χειριστείς καλά, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο χειροπιαστό. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες, στη χειρότερη θα «σερφάρεις» ευχάριστα, στην καλύτερη μπορεί στο τέλος να «φας» και τίποτα!

1. Δείξ’ της το ενδιαφέρον σου! Δημοσίευσε σχόλια, video και φωτογραφίες στις σελίδες της στο MySpace και το Facebook.

2. Στείλ’ της το link για κάτι που μπορεί να την ενδιαφέρει, ενώ κάνετε chat. Θα σου δώσει την ευκαιρία να έχετε ένα αντικείμενο συζήτησης.

3. Πες της πως έχει καταπληκτικό χιούμορ, όταν σου πει κάτι αστείο. Ακόμα κι αν δεν είναι και τόσο αστείο στην πραγματικότητα.

4. Κάνε χρήση emoticons. Μπορεί να είναι δύσκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου ενώ είσαι online, αλλά τα emoticons θα σε βοηθήσουν!

5. Βγάλ’ της ένα παρατσούκλι που θα το χρησιμοποιείς όταν τη συναντάς στο Internet. Τα «γλύκα», «μωρό», «όμορφη», όσο γελοία κι αν σου ακούγονται, πιάνουν πάντα.

www.delamagen.gr

This entry was posted on Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, 2011 at 18:00 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply