Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Eκτός Νέας Δημοκρατίας ο Πάνος Καμμένος…

16 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Με τις εκλογές να πλησιάζουν ο Πάνος Καμμένος θεωρείται βαρύ χαρτί για τη Νέα Δημοκρατία κυρίως απέναντι στον ΛΑΟΣ

Αμέσως μετά το ΟΧΙ του Πάνου Καμμένου στην ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση, άμεση ήταν και η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που με ανακοίνωσή της τον θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, αλλά όχι εκτός κόμματος, όπως στην περίπτωση του κ. Χατζηγάκη.

Το ΟΧΙ του κ. Καμμένου ήταν κάτι που είχε ανακοινώσει και ο ίδιος μέρες πριν, όταν συγκροτήθηκε η νέα κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρές εκφράσεις όπως χούντα. Επομένως ο Αντώνης Σαμαράς γνώριζε πως θα πρέπει να τον θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα μιας και το πολύ σε ένα τρίμηνο θα έχουμε εκλογές.

O κ. Καμμένος αρνήθηκε να δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, παρότι η ηγεσία της ΝΔ είχε θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας και ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς είχε ζητήσει από τους βουλευτές του “να υπερψηφίσουν την κυβέρνηση τον σχηματισμό της οποίας προκάλεσε”.

Αυτή η κίνηση λοιπόν ήταν προγραμματισμένη και για το λόγο αυτό ο κ. Καμμένος παραμένει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας μιας και στις επερχόμενες εκλογές είναι πολύτιμη η συμβολή του, καθώς αποτελεί ανάχωμα στις υποψηφιότητες του ΛΑΟΣ.

 

www.newsit.gr

This entry was posted on Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου, 2011 at 21:07 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply