Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δημοσθένης Κουπτσίδης: “Εγώ δεν πολιτεύτηκα ποτέ με χάρη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας… Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του”…

16 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε  την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης

“Θέλω να απαντήσω στην παραπληροφόρηση συγκεκριμένων μέσων που ανώνυμα αρθρογραφούν, που κρύβονται πίσω από πρόσωπα και καταστάσεις. Ανθρώπων που συστηματικά παραπληροφορούν χρησιμοποιώντας Δημοτικές θέσεις που παράνομα δημιούργησαν δίκτυα για να εκπέμπουν τα μέσα τους, εκμεταλλευόμενοι τις δημοτικές θέσεις και εγκαταστάσεις, κάτι το οποίο σύντομα θα λυθεί μία δια παντός και θα λογοδοτήσουν όλοι οι υπεύθυνοι..Να δηλώσω κατ αρχήν οτι προσωπικά δεν πολιτεύτηκα ποτέ με χάρη από τον προέδρο της Δημοκρατίας, κάποιοι άλλοι πήραν χάρη για να μπορούν να λευκάνουν, να καθαρίσουν το ποινικό τους μητρώο και να μπορούν να είναι υποψήφιοι” ανέφερε στην αρχή ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης. Είπε, για μια ακόμη φορά, ότι ουδέποτε πληρώθηκε από την ΑΝΓΡΕ αλλά και από άλλες θέσεις στις οποίες ήταν πρόεδρος είτε ως Νομάρχης ή ως Δήμαρχος. Τώρα θα καταθέσει μηνύσεις αλλά και αγωγές που δεν θα τις αποσείρει ποτέ διότι όπως ανέφερε κάποιοι “πονηρούληδες” έχουν σκοπό να τον πλήξουν στην κοινή γνώμη. “Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δήμαρχος και συμπλήρωσε πως “Κάποιοι πήγανε στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση να εισπράξουν 7.000€ από τιμολόγια τα οποία ήδη ήταν πληρωμένα από την Νομαρχία Γρεβενών”..
Μέρος 1ο:

Μέρος 2ο:

Mέρος 3ο:

Μέρος 4ο και τελευταίο

This entry was posted on Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου, 2011 at 21:16 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply