Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τι συμβούλεψε ο Στίβ Τζομπς τον «πατέρα» του Facebook;

9 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Η άγνωστη σχέση των δύο ανδρών

Τι συμβούλεψε ο Στίβ Τζομπς τον «πατέρα» του Facebook;Ο Μάρκ Ζούκερμπεργκ ισχυρίζεται ότι ρώτησε τον Στίβ Τζόμπς πώς να οργανώσει μια υψηλού επιπέδου ομάδα καθώς και πώς να αποδίδει όσο το δυνατόν πιο τέλεια αυτή η ομάδα, ωστόσο αρνείται οποιαδήποτε συζήτηση περί συνεργασίας της Apple και του Facebook.

Οι αποκαλύψεις αυτές αποτελούν μέρος μιας συνέντευξης που παραχώρησε ο «πατέρας» του Facebook σε ξένους δημοσιογράφους σχετικά με το μέλλον της εταιρίας του αλλά και για τη γνώμη του για το Google +, το οποίο αποκαλεί ως τη «μικρή έκδοση του Facebook».

Η πιο ενδιαφέρουσα στιγμή της συνέντευξης είναι όταν ο Μάρκ Ζούκερμπεργκ αναφέρεται στη σχέση του με τον Στίβ Τζόμπς:

«Είχα να τον ρωτήσω πολλά σχετικά με το πώς να οργανώσεις τη δική σου ομάδα. Κυρίως πώς να δημιουργήσεις σπουδαία πράγματα και ταυτόχρονα να διατηρείς μια πλήρη οργάνωση στη δουλειά σου. Στην εποχή μας η οργάνωση στις μεγάλες εταιρίες είναι το Α και το Ω».

Στη συνέχεια ο Μάρκ Ζούκερμπεργκ εκφράζει το σεβασμό του προς την Apple, καθώς όπως ισχυρίζεται, και η δική του εταιρία και εκείνη του Στίβ Τζόμπς θέτουν ως στόχο να αλλάξουν τον κόσμο. Σε ερώτηση σχετικά με επικείμενη συνεργασία των δύο εταιριών ο Ζούκερμπεργκ αναφέρει:

«Όχι, δε νομίζω να φτάναμε ποτέ ως εκεί. Ούτε κι εγώ θα ήθελα να πουλήσω αυτό που δημιούργησα»

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου, 2011 at 23:20 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply