Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ούτε ένα ούτε δύο… αλλά 20 παιδιά

9 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Αμερικανίδα γεννούσε ένα παιδί κάθε 18 μήνες

Ούτε ένα ούτε δύο… αλλά 20 παιδιάΤον Απρίλιο του 2012 μία αμερικανίδα θα γεννήσει το 20ο της παιδί. Η Μισέλ Ντούγκαρ, 45, είναι παντρεμένη εδώ και πάρα πολλά χρόνια με τον σύντροφο της Τζιμ Μπομπ, επίσης 45 και έχουν δέκα αγόρια, εννέα κορίτσια και δύο εγγόνια.

Το μεγαλύτερο τους παιδί είναι 23 ετών ενώ το μικρότερο τους μόλις 23 μηνών. Η Ντούγκαρ δηλαδή κατά μέσο όρο τα τελευταία 23 χρόνια γεννούσε ένα παιδί κάθε 18 μήνες. Δήλωσε στα μέσα της Νέα Υόρκης ότι αθλείται πέντε από τις εφτά μέρες της εβδομάδας και ότι το μυστικό της είναι η υγιεινή διατροφή.

Μόνο ένα από τα μωρά παρουσίασε πρόβλημα καθώς ήρθε στη ζωή 90 μέρες πιο νωρίς αλλά επέζησε στην θερμοκοιτίδα. Δήλωσε στο Today show του NBC ότι είναι χαρούμενη που θα γίνει για μία ακόμη φορά μητέρα, το θεωρεί δώρο από τον θεό και υπάρχει πάντα χώρος για ένα παιδί.

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου, 2011 at 20:45 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

1 response about “Ούτε ένα ούτε δύο… αλλά 20 παιδιά”

  1. Giorgoss said:

    Απιστευτο!!!

Leave a Reply