Εκατοντάδες επισκέπτες βρέθηκαν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στη Λάβδα Γρεβενών, όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 1ου Μουσείου Μανιταριού στα Βαλκάνια..

Από νωρίς το πρωί οι Μανιταρόφιλοι Δυτικής Μακεδονίας που ολοκλήρωσαν με την συγκεκριμένη εκδήλωση την 9η Πανελλήνια Γιορτή μανιταριού στα Γρεβενά, βρέθηκαν για μία ακόμη φορά στο πλευρό του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαβδανιωτών.

O Black από τη Θεσσαλονίκη, ο Φώτης Παρασκευαΐδης, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ανδρέας Λάμπρου και ο Πρόεδρος Δημήτρης Μπόλης

Η “αφεντομουτσουνάρα” μου με τον Φώτη. Ετοιμάζουμε Τσάι Βουνού

Ο  Φώτης Παρασκευαΐδης ξεκίνησε από νωρίς τις προετοιμασίες του τσαγιού και της μανιταρόσουπας που προσέφερε δωρεάν στη συνέχεια στους περίπου 750 επισκέπτες που έφτασαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο. Ήρθαν φίλοι του μανιταριού από τη Σάμο, την Κέρκυρα (δύο λεωφορεία), την Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη, την Κύπρο, την Ιταλία…

Οι τελικές προετοιμασίες ξεκίνησαν το προηγούμενο βράδυ όπου το Star-Fm.gr βρέθηκε εκεί για ..νυχτερινή φωτογράφηση

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου στις τελευταίες ετοιμασίες (Ώρα 01:30 πμ)

Ο Αντιπρόεδρος  (Ώρα 1:44 πμ)

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Λάβδας Δημήτρης Μπόλης που είχε και την ιδέα της δημιουργίας του μοναδικού μουσείου μανιταριού στην Ελλάδα στο χωριό του, ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιώργο Δασταμάνη για τη προσφορά της Περιφέρειας στην πραγματοποίηση αυτού του μουσείου και ζήτησε από τον Δήμαρχο Γρεβενών να σταθεί στο πλευρό τους.

Ο Πολιτιστικός συλλογος “η Λάβδα” τους τίμησε με την απονομή βιβλίων αλλά και με το έμβλημα του μουσείου που δεν είναι άλλο από ένα μανιτάρι. Στη συνέχεια οι Μανιταρόφιλοι Δυτικής Μακεδονίας τίμησαν με την απονομή αναμνηστικών επάθλων, τον πρώην Νομάρχη Γρεβενών Δημήτρη Ρίγγο (απουσίαζε), τον πρώην Νομάρχη και σημερινό Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη αλλά και των πρώην Δήμαρχο Γρεβενών Γιώργο Νούτσο για την προσφορά τους στον σύλλογο.

Ο Πρόεδρος των Μανιταρόφιλων  Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Σέτκος
Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης βάζει τις τελευταίες “πινελιές”
Οι κυρίες της υποδοχής
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης
Ο κ.Γιάννης Βέργος δωρίζει στον σύλλογο ένα παλιό πολεμικό όπλο
Ο Γιώργος Νούτσος με τον πρόεδρο
Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης με τον Πρόεδρο των Μανιταρόφιλων Δυτ.Μακεδονίας
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου  “Η  Λάβδα”, ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης και Περιφερειακός σύμβουλος Ιωάννης Γιάτσιος
Ο Βέλγος συνεργάτης του Φώτη Παρασκευαΐδη στις Βρυξέλλες Eric
Εικόνα
O υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου των Μανιταρόφιλων Δυτικής Μακεδονίας Νίκος Παπανίκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.