Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καρατζαφέρης: «Αρχολίπαρος και σπουδαρχίδης»…

4 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Δηλώσεις περισσότερο για το ακουσθήναι έκανε ο Γ. Καρατζαφέρης προσερχόμενος στη Βουλή και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας

«Αρχολίπαρος και σπουδαρχίδης»“Αν τα παιδιά της Βοστώνης, ο κ. Παπανδρέου, παύσει να φαντάζει ως αρχολίπαρος, και ο κ. Σαμαράς, ως σπουδαρχίδης, ο τόπος δεν θα δει προκοπή””, δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης προκαλώντας πάντως την άμεση αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Κ. Μαρκόπουλου και πάλι από το περιστύλιο: “Ύβρεις και εξυπνακισμοί από αυτούς που ψήφισαν το μνημόνιο, τους δάσκαλους της κωλοτούμπας, περιττεύουν αυτές τις δύσκολες στιγμές”.

  • Για την ιστορία και ύστερα από πρόχειρη αναζήτηση σε ηλεκτρονικά λεξικά: Σπουδαρχίδης είναι ο νεαρός θεσιθήρας, αυτός που με ζήλο και κάθε τρόπο επιδιώκει αξιώματα.
  • Αρχολίπαρος, εκείνος που κολακεύει τους ανώτερους και ισχυρότερούς του για να πάρει αξιώματα, ο κόλακας.

    ΕΘΝΟΣ

    This entry was posted on Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, 2011 at 20:13 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

    Leave a Reply