Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κάνε τη «Διαφορά»

3 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Δούλεψε για τον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής σου

Κάνε τη «Διαφορά»Η Vodafone με το πρωτοποριακό πρόγραμμα κοινωνικής συνεισφοράς «Vodafone World of Difference» δίνει για δεύτερη χρονιά την ευκαιρία σε πέντε άτομα να εργαστούν στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους για έναν ολόκληρο χρόνο, καλύπτοντας το μισθό τους.

Ο στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει σε άτομα με όραμα και πάθος τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να συνεισφέρουν στο έργο του κοινωφελούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού που θα επιλέξουν.

Κατά την αξιολόγηση των υποψηφίων, θα ξεχωρίσουν εκείνοι που θα επιδείξουν ενθουσιασμό, δέσμευση και δυναμισμό, αλλά και θα αποδείξουν ότι διαθέτουν τις κατάλληλες ικανότητες, τη γνώση και τα αναγκαία προσόντα για να κάνουν τη «διαφορά». Επιπλέον, κάθε δήλωση συμμετοχής θα κριθεί σύμφωνα με την ανθρωπιστική και κοινωφελή της αξία, το εφικτό της υλοποίησης και τη βιωσιμότητά της.

Μέχρι σήμερα, το πρόγραμμα εφαρμόζεται από τη Vodafone σε 21 χώρες με μεγάλη επιτυχία, έχοντας δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους από 1.500 επιτυχόντες να εργαστούν στον οργανισμό της επιλογής τους. Στην Ελλάδα ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2010, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής συνεισφοράς της Vodafone και ανέδειξε 3 νικητές από το ευρύ κοινό:

Την Καίτη Αλευρά που έχει αναλάβει τη Διεύθυνση του νέου Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής «ΑΝΙΜΑ»

Τη Βασιλική Χατζοπούλου που έχει αναλάβει τη θέση της Κοινωνικής Λειτουργού στο Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα «ΠΕΡΠΑΤΩ» του Νομού Ροδόπης

Τον Κωνσταντίνο Κωστόπουλο που εργάζεται ως Επαγγελματικός Σύμβουλος στο Σύλλογο για την Ψυχική Υγεία «ΣΟΨΥ Πάτρας»

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Vodafone World of Difference» είναι οι υποψήφιοι να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να είναι κάτοικοι Ελλάδας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν έρθει σε επαφή με οποιοδήποτε μη κερδοσκοπικό οργανισμό διαθέτει τοπικό γραφείο στην Ελλάδα, και να συμφωνήσουν σε μια συγκεκριμένη θέση εργασίας και ένα συγκεκριμένο έργο για την περίοδο απασχόλησης των δώδεκα μηνών.

Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα μίας μόνο δήλωσης συμμετοχής, ενώ οι 5 επιτυχόντες θα πρέπει να είναι σε θέση να ξεκινήσουν την εργασία τους στο πλαίσιο του προγράμματος έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2012.

Για αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα «Vodafone World of Difference», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.vodafone.gr/world-of-difference από τις 3 Οκτωβρίου μέχρι και τις 13 Νοεμβρίου 2011.

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, 2011 at 19:55 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply