Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δύο Γρεβενιώτες Αθλητές του Μ.Ο.Γ. Πρωταθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. για το 2011

31 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ο Βασίλης Σιαφαρίκας κατέκτησε για 7η συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα στην κατηγορία Ε3 (μοτοσυκλέτες άνω των 450 κ.ε.) με την HONDA CRF 480, αλλά και στην Γενική Κατάταξη (Ανεξαρτήτως κατηγορίας). Ρεκόρ που δεν έγινε ποτέ στο παρελθόν και πολύ δύσκολα θα καταρριφθεί στο μέλλον, αναδεικνύοντας έτσι, τον Βασίλη Σιαφαρίκα, σαν τον καλύτερο αθλητή enduro όλων των εποχών στην Ελλάδα. Διάκριση που τιμά ιδιαίτερα τον Βασίλη και κάνει υπερήφανους τον Μ.Ο.Γ. και τα Γρεβενά.

Ο Γιάννης Παυλίδης κατακτά τον δεύτερο Πανελλήνιο τίτλο του στο Enduro. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της κατηγορίας Ν (νέων αθλητών), κατέκτησε και τον τίτλο του πρωταθλητή και στην κατηγορία E1 (μοτοσυκλέτες 4Τ μέχρι 250 κ.ε.) με την HUSQVARNA TE 250, καθώς και την τρίτη θέση στην Γενική Κατάταξη του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Παυλίδης θεωρείται σήμερα από τους καλύτερους νέους αθλητές enduro στον Ελλαδικό χώρο.

www.mog.gr

This entry was posted on Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, 2011 at 13:55 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΜΟΤΟ - ΜΟΓ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply