Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανάρπαστη η φωτογραφία με τη μούντζα του μαθητή

31 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Μεγάλη η κινητοποίηση για να αποφευχθεί τυχόν αποβολή του

Εκατοντάδες είναι τα «like» και τα «share» στη φωτογραφία του μαθητή από το 3ου ΕΠΑΛ Λάρισας που τον δείχνει να μουντζώνει στη διάρκεια της παρέλασης στη Λάρισα τους επισήμους.

Ανάλογα είναι όμως και τα σχόλια στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Ορισμένα από αυτά αναφέρουν: «Μπράβο του!» και «ν’ αγιάσει το χέρι του».

Επειδή η ενέργεια αυτή του μαθητή όπως ήταν λογικό έχει προκαλέσει και τις αντιδράσεις ορισμένων, μεγάλη είναι η κινητοποίηση ώστε να μην αποβληθεί ο μαθητής από το σχολείο του.

Μετά το τέλος της παρέλασης, ο δήμαρχος Λαρισαίων ανέφερε πως παρενέβη προσωπικά στην Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ Πράντζου και σε στελέχη της εκπαιδευτικής κοινότητας, ώστε να μην έχουν συνέπειες οι μαθητές που μούντζωσαν προς την εξέδρα την ώρα της παρέλασης.

Νewsbeast.gr

This entry was posted on Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, 2011 at 10:41 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply