Την πρόσληψη 60 ατόμων, με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (διάρκεια σύμβασης 8 μηνών), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσιών του δήμου, ανακοίνωσε ο δήμος Εορδαίας.

Πρόκειται για την προκήρυξη των θέσεων σχετικής απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας που ενέκρινε το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του την 1η Σεπτεμβρίου 2011.
Ειδικότερα, προκηρύσσονται 11 θέσεις Οδηγών ΔΕ Απορριμματοφόρων και Φορτηγών Αυτοκινήτου (Με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) για την κάλυψη αναγκών της διεύθυνσης Περιβαλλοντικών Υπηρεσιών (Τμήμα Καθαριότητας).
Προκηρύσσονται 45 θέσεις ΥΕ Εργατών –Εργατριών καθαριότητας, επίσης για την κάλυψη αναγκών του Τμήματος Καθαριότητας.
Μία Θέση ΔΕ Ηλεκτρολόγων εγκαταστάσεων για το Τμήμα συντήρησης Δημοτικών Εγκαταστάσεων
Μία θέση ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτη Οχημάτων για τις ανάγκες του Τμήματος Καθαριότητας
Μία θέση ΔΕ Χειριστή καλαθοφόρου οχήματος για τις ανάγκες του Τμήματος συντήρησης Δημοτικών Εγκαταστάσεων.
Μία θέση ΔΕ Τεχνίτη Οχημάτων για το Τμήμα Καθαριότητας.
Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών και να διαθέτουν τον Τίτλο σπουδών και τα λοιπά απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα κάθε θέσης, καθώς κατατάσσονται σε πίνακες κατά ειδικότητα με βάση το κριτήριο της εντοπιότητας.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση:
25ηε Μαρτίου 15, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού (υπόψιν κ. Πατσίκα Κώστα, Σουφερλή Δήμητρας και Αλεζίδου Πολυξένης).
Πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη παρέχονται και στα τηλ. 2463350130, 2463350131
Στην προκήρυξη σημειώνεται ότι στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.