Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο πανικός είναι γυναικεία υπόθεση

25 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Μην αγχώνεστε με το παραμικρό

Ο πανικός είναι γυναικεία υπόθεσηΚαθώς ένας άντρας ενστικτωδώς μπορεί να απομακρύνεται από μια σχέση χωρίς καμία εξήγηση, η γυναίκα αντιδρά με φόβο. Πανικοβάλλεται και τρέχει από πίσω του. Νομίζει ότι φταίει εκείνη, ότι κάτι έκανε λάθος και έσβησε το ενδιαφέρον του. Σκέφτεται ότι ο σύντροφός της περιμένει από εκείνη να δημιουργήσει πάλι κάποια οικειότητα ανάμεσά τους και ότι, αν δεν το κάνει, δεν θα γυρίσει ποτέ κοντά της.

Το χειρότερο είναι ότι αισθάνεται εντελώς ανήμπορη να τον φέρει κοντά της επειδή δεν ξέρει τι έκανε και χάθηκε το ενδιαφέρον του. Δεν ξέρει ότι πρόκειται για μια από τις φάσεις οικειότητας ενός άντρα.

Σταματήστε, λοιπόν, να αγχώνεστε με το παραμικρό. Μία μικρή απομάκρυνση του συντρόφου σας δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι. Δώστε του λίγο χρόνο και σταματήστε να κατηγορείτε τον εαυτό σας.

www.myworld.gr

This entry was posted on Τρίτη, 25 Οκτωβρίου, 2011 at 18:17 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply