Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επενδύσεις στο Κατάρ αναζητά και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

25 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ακόμη και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος «ψάχνει» για επενδυτές, όπως φαίνεται από την επίσκεψή του στο Κατάρ όπου βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος, συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες, όπως ο Πρόεδρος των Οικονομικών υπηρεσιών της Εκκλησίας μητροπολίτης Ελασσώνος Βασίλειος, αναμένεται να συζητήσει με τον Εμίρη του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι, πιθανές συνεργασίες σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στον τομέα της ενέργειας.

Αν επιτευχθεί συμφωνία τότε η Εκκλησία της Ελλάδος θα έχει έναν επιπλέον σημαντικό πόρο για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της, ενώ θα δημιουργηθούν και εκατοντάδες θέσεις εργασίας, σημειώνουν πηγές.

Ο Αρχιεπίσκοπος δέχθηκε σχετική πρόσκληση από τον Εμίρη του Κατάρ, με στόχο συνομιλίες για πιθανή μελλοντική συνεργασία.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This entry was posted on Τρίτη, 25 Οκτωβρίου, 2011 at 22:49 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply