Ένα εύκολο απόγευμα είχε τελικά η ομάδα των Γρεβενών που φιλοξένησε στο Κλειστό της την ομάδα της Πτολεμαΐδας νικώντας την με σκορ 76-61

Σε ένα γεμάτο από φιλάθλους αγωνιστικό χώρο, τα “παιδιά” του Πέτρου Μουρουζίδη, επιβλήθηκαν νωρίς της ισχυρής ομάδας της Πτολεμαΐδας με πρώτο σκόρερ τον Δημήτρη Μουρουζίδη 23(2) και σε καλή μέρα τον Απόστολο Κολοβό που σημείωσε 22 πόντους με 2 τρίποντα.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Πρωτέας ήταν μπροστά στο σκορ με +15 περίπου πόντους ενώ για μία και μοναδική φορά η Πτολεμαΐδα πέρασε μπροστά στο σκορ με 21-20.

Η συνέχεια ήταν καταιγιστική, αφού ο Πέτρος Μουρουζίδης που είχε μιλήσει στον Star-Fm για ένα δύσκολο παιχνίδι, (κατάγεται από την Πτολεμαΐδα), “ανακατεύοντας την τράπουλα” και δίνοντας για μία ακόμη φορά χρόνο συμμετοχής στους μικρούς της ομάδας κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει αυτός με άνεση το ροζ χαρτί του αγώνα.

Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Προπονητής της ομάδας της Σιάτιστας Γιάννης Σιάσιος που λίγο νωρίτερα επιβλήθηκε της ομάδας του Αγίου Γεωργίου λίγο νωρίτερα με 43 – 63 όπου δήλωσε στο Star-Fm.gr: “Είναι πολυτέλεια για την κατηγορία να αγωνίζονται σ  αυτήν παίκτες όπως είναι ο Δημήτρης Μουράτογλου και Τάσος Γράβας”… και προέβλεψε πως η ομάδα του Πρωτέα φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.

Τα 10 λεπτα : 20- 15,  36-30,  56-45 και 76-61

Φ.Ο.Πρωτέας Γρεβενών (Μουρουζίδης): Γράβας Τάσος 12(2), Ρίγκος Σάκης 5(1), Κολοβός Τόλης 22(4), Μουράτογλου Δημήτρης 23(2), Βαρδάκος Χρήστος 4, Μπόζιαρης Νίκος 3(1), Τζήμος Βασίλης 3(1), Σπανός Γιώργος 4 , Σουρβάς Αλέξανδρος, Στάμος Βασίλης, Ανθιμίδης Παναγιώτης, Αρβανιτίδης Ηλίας

Α.Π.Σ. Πτολεμαΐδας (Κυρατζής): Αμαραντίδης Τ. 7(1), Αθανασιάδης Δ 11(1), Καλομενίδης Σ. 11, Μπαταούλας Μ 16(1), Πέκος Ι. 4, Σιαπαλίδης Χ. 4, Ευθυμιάδης Μ.2, Δουλκερίδης Ν.6, Κεχαγιάς Δ.,Κοτζακόλιος Λ., Καραμπατζάκης Ν.

Καλή η διαιτησία των: Μεριτζάνη και Καρακάση με μερικές όμως υπερβολές.

Όλα τα αποτελέσματα:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Γ.Σ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ 43-63

Φ.Σ.Φ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ – Γ.Σ. ΕΛΙΜΕΙΑΣ  81-69

Γ.Σ.Κ. ΛΑΣΣΑΝΗΣ – ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ  59-56

Α.Σ. ΒΕΛΒΕΝΤΟ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  69-63

ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – Α.Π.Σ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ  76-61

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.