Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Φιλοξενία Γερμανών δημοσιογράφων στην ορεινή περιοχή των Γρεβενών στα πλαίσια της προβολής του νομού…

21 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ευχαριστήρια επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιώργο Δασταμάνη

Αξιότιμε κ. Αντιπεριφερειάρχη

Παρακαλούμε θερμά να δεχτείτε εκ μέρους του Διευθυντή Ε.Ο.Τ. Γερμανίας, κ. Παναγιώτη Σκορδά, τις θερμές του ευχαριστίες για την επιτυχή φιλοξενία που παρείχατε στην ομάδα των Γερμανών δημοσιογράφων.

Κύριε Δασταμάνη σας τιμά ιδιαίτερα που, στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, αφιερώσατε τον προσωπικό σας χρόνο και αυτόν των συνεργατών σας, ώστε να οργανωθεί η φιλοξενία άψογα.

Χωρίς την αρωγή της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών η δράση δεν θα είχε υλοποιηθεί.

Ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας www.wanderfreak.de, κ. Jörg Bornmann με επιστολή του, μας ευχαρίστησε για την άψογη διοργάνωση της όλης φιλοξενίας στην περιοχή σας. Αναλυτική ενημέρωση θα σας αποστείλουμε σύντομα.
Να είστε βέβαιος, πως οι επισκέπτες αναχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την περιήγηση στην προικισμένη φύση των Γρεβενών καθώς και από θερμή υποδοχή και τη ζεστή σας φιλοξενία. Ύστερα και από τις επαφές που είχαν με τοπικούς φορείς, πιστεύουμε να ευοδωθεί μια μελλοντική συνεργασία για την προώθηση και προβολή ιδιαίτερα χαρισματικών περιοχών, όπως αυτή των Γρεβενών.
Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος της δράσης που πρότεινε το Γραφείο μας και την οποία υλοποιήσαμε όλοι μαζί, πιστεύουμε με απόλυτη επιτυχία.

Παρακαλούμε να ευχαριστήσετε εκ μέρους μας και όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της δράσης και κυρίως τους συνεργάτες του και τον κ. Αποστόλη Διανέλλο, Γενικό Γραμματέα του Επιμελητηρίου Γρεβενών που με τις γνώσεις και το μεράκι τους κατέπληξαν κυριολεκτικά τους επισκέπτες!

Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Σκορδάς
Διευθυντής Ε.Ο.Τ. Γερμανίας

Star-fm.gr: Κύριε Αντιπεριφερειάρχα,συγχαρητήρια για την φιλοξενία Γερμανών συναδέλφων.  Στην συνάντηση όμως των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ ,  δεν σας είδαμε τόσο πρόθυμο…

This entry was posted on Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου, 2011 at 20:14 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply