Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Διαβούλευση για το καλάθι των αγροτικών προϊόντων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – τέλος ανοικτών συναντήσεων»

21 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011, οι προγραμματισμένες ανοικτές συναντήσεις εργασίας – ημερίδες για το καλάθι των αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ανοικτές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν και στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στις 11 Οκτωβρίου στην ΠΕ Γρεβενών, στις 13 Οκτωβρίου στην ΠΕ Φλώρινας, στις 17 Οκτωβρίου στην ΠΕ Καστοριάς και τέλος στις 19 Οκτωβρίου στην ΠΕ Κοζάνης. Όλες οι συναντήσεις πραγματοποιηθήκαν παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Πασχάλη Χαρούμενου, καθώς και των τοπικών Αντιπεριφερειαρχών της κάθε Περιφερειακής Ενότητας.

Στις συναντήσεις αυτές συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των Δήμων της Περιφέρειας, εκπρόσωποι του Περιφερειακού Συμβουλίου, εκπρόσωποι συνεταιρισμών, συλλόγων (γεωπονικών και αγροτικών – κτηνοτροφικών), ομάδων παραγωγών καθώς και αγρότες, καλλιεργητές και κτηνοτρόφοι.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν για τις δράσεις του «Καλαθιού των προϊόντων της Δυτικής Μακεδονίας» και τη μεθοδολογία η οποία εφαρμόζεται, προκειμένου να συμβάλλουν με τις απόψεις τους στην υλοποίηση του επιχειρησιακού προγράμματος και στον καθορισμό των στόχων και τα προσδοκώμενα οφέλη από την εφαρμογή του.

Οι συναντήσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία καθώς προσέλκυσαν μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων ενώ οι απόψεις που καταγράφηκαν ήταν αρκετά ενδιαφέρουσες, στο πλαίσιο αυτού του γόνιμου διαλόγου.

Υπενθυμίζουμε ότι η ανοικτή διαβούλευση θα διαρκέσει έως και τις 30 Οκτωβρίου 2011. Μπορείτε να αποστέλλετε τις απόψεις στα email info.aofp@pdm.gov.gr και anko@anko.gr .

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας

Χαρούμενος Πασχάλης

 

This entry was posted on Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου, 2011 at 21:10 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply