Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρηγόρης Τσαπατσάρης: “Ο κλάδος της εστίασης, πέθανε”…

20 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ο Πρόεδρος του Σωματίου ιδιοκτητών καφετεριών, ειδών εστίασης και συναφών επαγγελμάτων Γρεβενών Γρηγόρης Τσαπατσάρης μιλώντας την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στον Star-Fm 933, μίλησε για τις κινητοποιήσεις του κλάδου που έγιναν την Τετάρτη: “Κλείσανε όλα τα καταστήματα, μέλη του σωματίου με ελάχιστες εξαιρέσεις. Η απόφαση του ΔΣ ήταν να κλείσουμε μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Κάποιοι πάντως είχαν κλειστά τα μαγαζιά τους όλη την ημέρα”. Μιλώντας για την οικονομική κατάσταση των συναδέλφων του είπε πως είναι τραγική αφού πολλοί αδυνατούν να πληρώσουν την ασφάλειά τους: “Ο κλάδος ο δικός μας με το ΦΠΑ στο 23% πέθανε”.
Ακούστε:
201011 ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗΣ STARFM by star-fm

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη ο  Γιάννης Λαΐτσος ιδιοκτήτης καφετέριας στα Γρεβενά, ανέφερε πως ρώτησε τον γραμματέα του Σωματίου για το πόσες ώρες θα είναι κλειστά τα μαγαζιά στα Γρεβενά την Τετάρτη και αυτός του απάντησε όλη την ημέρα… Επείσης άφησε αιχμές κατά του Προέδρου του σωματίου Γρηγόρη Τσαπατσάρη λέγοντας πως: “έτσι συνέφερε τον Πρόεδρο”…

This entry was posted on Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, 2011 at 20:07 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply