Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παρεμβάσεις στο δρόμο προς το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας από την Π.Ε. Κοζάνης

12 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Την προοπτική κατασκευής πεζοδρομίου στο τμήμα της εθνικής οδού από τον κόμβο «Τρίκου» μέχρι την είσοδο του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας εξέτασαν με επιτόπια επίσκεψή τους ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών Βαγγέλης Καραπάτσιος και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος Παναγιώτης Αποστολίδης, παρουσία των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, του Δήμου Κοζάνης και του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, ανταποκρινόμενοι στο σχετικό αίτημα της Διοίκησης του Τ.Ε.Ι. Η κατασκευή του πεζοδρομίου θα διευκολύνει την ασφαλή πρόσβαση των σπουδαστών στο Τ.Ε.Ι.

Παράλληλα, η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης εκπόνησε μελέτη για τη βελτίωση του συγκεκριμένου τμήματος του εθνικού δικτύου με επίστρωση αντιολισθητικού τάπητα, οριζόντια και κάθετη σήμανση και παλλόμενους φωτεινούς σηματοδότες.

Τέλος σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται η μελέτη κατασκευής κόμβου στην είσοδο του Τ.Ε.Ι. από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για ένταξή της στο ΕΣΠΑ, έργο που θα επιλύσει ένα σημαντικό κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή.

Τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης όσο και οι Αντιδήμαρχοι Κοζάνης σε δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στη στενή συνεργασία των εν λόγω αυτοδιοικητικών θεσμών για επίλυση προβλημάτων και την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.

 

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

This entry was posted on Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου, 2011 at 18:09 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply