Μπορούν να χαρούν οι χρήστες της δημοφιλούς ταμπλέτας

Επιτέλους έφθασε το Facebook app για iPadΤο Facebook κυκλοφόρησε επιτέλους το επίσημο app της για iPad, μετά από μήνες φημολογιών και διαφόρων υποτιθέμενων διαρροών.

Το Facebook για iPad, τώρα διατίθεται στο iOS App Store. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί κυρίως ως εμπειρία ανάγνωσης δεδομένων, γι ‘αυτό το app επικεντρώνεται στις φωτογραφίες, οι οποίες καταλαμβάνουν ολόκληρη την οθόνη, και οι χρήστες μπορούν να τσιμπάνε για να ζουμάρουν σε αυτές, ενώ η πλοήγηση μέσα σε ένα album γίνεται με απλό σύρσιμο στην οθόνη δεξιά ή αριστερά.

Η App Facebook για το iPad περιλαμβάνει μια αριστερή γραμμή πλοήγησης για την πρόσβαση στα News Feed, φωτογραφίες, μηνύματα, ομάδες και τις ρυθμίσεις. Οι κοινοποιήσεις, το chat, οι ενημερώσεις κατάστασης, η αναζήτηση και άλλα βασικά χαρακτηριστικά του Facebook βρίσκονται εδώ.

Η εφαρμογή προσφέρει μερικά νέα χαρακτηριστικά. Οι χρήστες μπορούν να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια του Facebook σε λειτουργία πλήρους οθόνης, χάρη στην έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας Facebook για φορητές συσκευές και iOS. Παιχνίδια από την EA, Zynga και άλλων θα υποστηρίζουν πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως το Facebook Credits.

To facebook δεν ξέχασε φυσικά και το βίντεο, έτσι υποστηρίζει HD βίντεο και Airplay, ώστε οι χρήστες να μπορούν να παρακολουθούν Facebook βίντεο μέσω των Apple TV τους ή από άλλες συσκευές Apple.

www.proho.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.