Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

EAYΓ: Καταστρατήγηση κώδικα μεταθέσεων Αστυνομικού Προσωπικού

10 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Σε συνέχεια των πρωτοβουλιών και δράσεων που έχουν αναληφθεί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, γίνεται γνωστό ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Μεταθέσεων την Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών σε αυτό, αποχώρησε σε ένδειξη ελάχιστης διαμαρτυρίας για τη μη κατάργηση της γνωστής εμβόλιμης «ρύθμισης» (περίπτωση κγ΄ άρθρου 9 Π.Δ. 85/2011) η οποία στην ουσία ακυρώνει τον ισχύοντα Κώδικα Μεταθέσεων του Αστυνομικού Προσωπικού, κατάκτηση που αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της σύγχρονης Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και ασπίδα υπεράσπισης των συνάδελφων μας κατά την απρόσκοπτη εκτέλεση του καθήκοντος.

Επειδή οι δημόσιες δεσμεύσεις της Πολιτικής μας Ηγεσίας για άμεση αποκατάσταση της εργασιακής μας αξιοπρέπειας ούτε έχουν υλοποιηθεί, ούτε κάποια επίσημη ενημέρωση υπάρχει επ’ αυτού, συνεχίζουμε ακάθεκτοι και με κάθε τρόπο τον αγώνα μας ώστε οι καταγεγραμμένες πλέον με τον πιο επίσημο τρόπο προθέσεις επιστροφής στις αλήστου μνήμης εποχές των διώξεων, διωγμών και αναξιοκρατίας, να μην υλοποιηθούν σε καμία περίπτωση.

Τέλος, σας καλούμε όλους σε αγωνιστική ετοιμότητα και δυναμική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της Π.Ο.ΑΣ.Υ. που έχουν προγραμματισθεί για το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, στέλνοντας μαζικά το ηχηρό μήνυμα της αντίστασης στην αδιάλειπτη επίθεση σε βάρος των στοιχειωδών δικαιωμάτων που μας έχουν απομείνει.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χρήστος ΤΡΙΓΩΝΗΣ      Ιωάννης ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ

This entry was posted on Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, 2011 at 22:15 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply