Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Μ.Ο.Γ. και οι αθλητές του Βασίλης Σιαφαρίκας και Γιάννης Παυλίδης στην κορυφή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2011

10 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ένας αγώνας έμεινε για την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2011 και οι δύο αθλητές του Μ.Ο.Γ. είναι ήδη πρωταθλητές στην κατηγορία τους.
Βασίλης Σιαφαρίκας Πρωταθλητής στην Κατηγορία Ε3 (450 cm3 και άνω) με HONDA CRF 480
Γιάννης Παυλίδης Πρωταθλητής στην Κατηγορία Ε1 (έως 250 cm3) με HUSQVARNA TE 250

Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στην Καστοριά στις 30 Οκτωβρίου, ο Βασίλης Σιαφαρίκας, εκτός απροόπτου, θα στεφθεί και Πρωταθλητής στην Γενική Κατηγορία (ανεξαρτήτως μοτοσυκλέτας και κυβισμού) για 7η συνεχόμενη χρονιά. Επίσης ο Μ.Ο. Γρεβενών “παλεύει” με τον Μ.Ο. Θεσσαλονίκης για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην βαθμολογία των Σωματείων, στην οποία προηγείται το Αττικό Σωματείο.

Σήμερα το πρωί, στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης υποδέχθηκε τους δύο πρωταθλητές τους συγχάρηκε και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην πόλη των Γρεβενών.

 

ΜΟΓ

This entry was posted on Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, 2011 at 21:06 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΜΟΤΟ - ΜΟΓ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply