Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μία Τουρκάλα για τον πράκτορα 007…

1 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Άρχισε στην Κωνσταντινούπολη το κάστινγκ για την αναζήτηση της συμπρωταγωνίστριας του Ντανιελ Κρεγκ

Η νέα – 23η -ταινία του Τζέιμς Μποντ άρχισε να γυρίζεται! Τον ήρωα θα ενσαρκώσει και πάλι ο ηθοποιός Ντανιελ Κρεγκ. Αυτή τη φορά όμως την έκπληξη θα κάνει το κορίτσι του πράκτορα 007, το οποίο θα είναι -πιθανότατα- Τουρκάλα. Ήδη άρχισε το κάστινγκ στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα γυριστούν κάποιες σκηνές της νέας -ανώνυμης ακόμη- ταινίας.

Ήδη έχει ανακοινωθεί απο την εταιρεία παραγωγής ότι στη Νότια Αφρική θα γίνει ένα σημαντικό μέρος των γυρισμάτων – και όχι στην Ινδία όπως είχε ακουστεί αρχικά. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι οι αρχικές σκηνές του έργου θα γυριστούν στην Κωνσταντινούπολη.

Μάλιστα οι παραγωγοί των ταινιών Μποντ Μπάρμπαρα Μπροκολι και Μαικλ Γούιλσον συναντήθηκαν με τον Ερτουγκουλ Γκιουνάι, υπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού της Τουρκίας προκειμένου να επισημοποιήσουν τα γυρίσματα στην Πόλη.
«Είναι μεγάλη επιτυχία για τον τουρκικο τουρισμό. Σε όλες τις περιοχές που έχουν γυριστεί ταινίες Μποντ, οι φαν της σειράς έρχονται και ξανάρχονται. Το γεγονός ότι οι αρχικες σκηνές της νέας ταινίας θα γυριστούν στη Πόλη θα βοηθήσει εξαιρετικά τον τουρισμό» δήλωσε ο τούρκος υπουργός.

Ένα μικρό συνεργείο βρίσκεται ήδη στη Κωνσταντινούπολη, εντοπίζοντας και φωτογραφίζοντας ενδιαφέρουσες τοποθεσίες. Ηδη οι παραγωγοί έχουν καταλήξει ότι γυρίσματα θα γίνουν στην ιστορική περιοχή Σουλτάν Αχμέτ, καθώς και στις όχθες του Βοσπόρου.

Άλλες δυο φορές στο παρελθόν, σε ισάριθμες ταινίες του Τζέιμς Μποντ, έχουν γίνει γυρίσματα στην Κωνσταντινούπολη.

Πρόκειται για τα έργα «Απο την Ρωσία με αγάπη», με τον Σον Κόνερι, παραγωγής του 1963, και «Ο κόσμος δε είναι αρκετός» με τον Πιρς Μπρόσναν, παραγωγής 1999.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μονο μια ταινία από τις 23 της σειράς είχε γυρίσματα στην Ελλάδα. Πρόκειται για την ταινία «Για τα μάτια σου μονο», με τον Ρότζερ Μουρ, παραγωγής 1981.

ΤΑ ΝΕΑ

This entry was posted on Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2011 at 23:35 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply