Ανεύρεση και κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών στο σπίτι σε συλληφθέντα στα Γρεβενά

Την Πέμπτη το βράδυ, στο 3ο χιλ. Π.Ε.Ο. Γρεβενών – Κοζάνης αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών συνέλαβαν τρία άτομα, δύο Έλληνες και ένα αλλοδαπό, για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Γρεβενών εντόπισαν και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών συνέλαβαν τρία άτομα, δύο Έλληνες υπήκοοι ηλικίας 54 και 28 ετών και έναν αλλοδαπό 41 ετών, ενώ φόρτωναν καλώδια χαλκού βάρους 190 κιλών, που αφαίρεσαν από την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 28χρονού.
Κατά την έρευνα βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν και 25 χάπια που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Ανεύρεση και κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών
Επίσης την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στο Λιτόχωρο Πιερίας, σε νομότυπη έρευνα που έγινε, στο σπίτι 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος είχε συλληφθεί την προηγούμενη μέρα (28-9-2011) στα Γρεβενά για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 417 γραμμαρίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.