Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κρήτη: Ενοπλη ληστεία με λεία 830.000 €…

30 Σεπτεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή με λεία που αγγίζει τις 830.000 ευρώ έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής κοντά στο χωριό Βασιλειές στο Ηράκλειο Κρήτης

Σε έναν από τους κλεμμένους σάκους υπήρχε Τζι Πι ΕςΣύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι ληστές αρχικά έκλεισαν τον δρόμο στο θωρακισμένο όχημα χρηματαποστολής με δύο ημιφορτηγά και στη συνέχεια υπό την απειλή όπλων εξανάγκασαν τον οδηγό και τον συνοδηγό να αποβιβαστούν.

Στη συνέχεια κατάφεραν να ανοίξουν την πίσω πόρτα του οχήματος και να αρπάξουν 12 σάκους που περιείχαν τα χρήματα. Οπως διαπιστώθηκε και τα δύο αυτοκίνητα με τα οποία διέφυγαν ήταν κλεμμένα.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό τους ενεργοποιήθηκε συσκευή αναγνώρισης θέσης (GPS) που ήταν εγκατεστημένη σε έναν από τους σάκους.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο απ’ όπου προέρχονταν το σήμα από τη συσκευή ωστόσο την εντόπισαν μέσα σε σάκο που ήταν άδειος.

Το γεγονός αυτό κάνει τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο οι δράστες να γνώριζαν εκ των προτέρων για το δρομολόγιο της χρηματαποστολής, το συνολικό χρηματικό ποσό που υπήρχε στους σάκους και ποιος από όλους ήταν ο «παγιδευμένος» με τη συσκευή.

This entry was posted on Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2011 at 23:00 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply