«Ηθικό παράπτωμα η συνεύρεσή μου με την καμαριέρα» λέει ο Ντομινίκ Στρος Καν

«Ηθικό παράπτωμα η συνεύρεσή μου με την καμαριέρα» λέει ο Ντομινίκ Στρος Καν

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραδέχθηκε σε ζωντανή τηλεοπτική συνέντευξη, την πρώτη μετά την δικαστική περιπέτεια, τη σεξουαλική συνεύρεσή του με την καμαριέρα του ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη, απορρίπτοντας, ωστόσο, τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση. «Ήταν λάθος που θα μετανιώνω για πάντα» είπε. Παράλληλα, ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ χαρακτήρισε «φαντασιοπληξίες» τις κατηγορίες της Γαλλίδας δημοσιογράφου Τριστάν Μπανόν για απόπειρα βιασμού.

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν μιλώντας για την υπόθεση της καμαριέρας τόνισε ότι θα μετανιώνει πάντα για την πράξη του.

Είπε ότι η συνεύρεσή του με την 32χρονη Ναφισάτου Ντιάλο «δεν περιείχε βία, εξαναγκασμό ή επίθεση».

«Αυτό που συνέβη ήταν περισσότερο από μία ανάρμοστη σχέση. Ήταν λάθος» είπε. Ωστόσο, υποστήριξε ότι η καμαριέρα είπε ψέματα.

Οι κατηγορίες κατά του Στρος-Καν αποσύρθηκαν τον περασμένο Αύγουστο, αλλά εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης στα αστικά δικαστήρια.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ αναφέρθηκε και στις κατηγορίες της Γαλλίδας δημοσιογράφου για απόπειρα βιασμού, χαρακτηρίζοντάς τες «φαντασιοπληξίες» και τονίζοντας ότι «δεν υπήρξε βία ή επίθεση».

Δεν θέλησε να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες, μιας και όπως είπε η έρευνα συνεχίζεται.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 62χρονος άνδρας παραδέχθηκε στη διάρκεια κατάθεσής του για την υπόθεση Μπανόν ότι επιχείρησε να την φιλήσει, αλλά ότι όταν συνάντησε την άρνησή της, δεν επέμεινε.

Ο Στρος-Καν αρνείται τις κατηγορίες για απόπειρα βιασμού και σκοπεύει να μηνύσει την Τρ.Μπανόν για δυσφήμηση.

Πριν από την υπόθεση στη Νέα Υόρκη ο Στρος-Καν θεωρούνταν το δυνατό χαρτί των Σοσιαλιστών στην αναμέτρηση με τον νυν πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί. Πάντως, παρά το ότι οι κατηγορίες έχουν αποσυρθεί ο Στρος-Καν αντιμετωπίζεται με δυσπιστία στο κόμμα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.