Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στοιχεία για τα «στημένα παιχνίδια» σε κυπριακές τράπεζες

17 Σεπτεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Η Κυπριακή Αστυνομία έχει εντοπίσει στοιχεία σχετικά με λογαριασμούς σε τράπεζες της Κύπρου, οι οποίοι σχετίζονται με την υπόθεση «στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων» της Ελλάδας

Όπως δήλωσε στο ΡΙΚ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, τα στοιχεία αυτά αποκαλύφθηκαν μετά από έρευνες που διεξήχθησαν, με διατάγματα δικαστηρίου, για τραπεζικούς λογαριασμούς 92 ατόμων.
Ήδη, είπε, κλιμάκιο ανακριτών μετέβη στην Αθήνα και ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές. Ο κύριος Κατσουνωτός δεν αποκάλυψε το αποτέλεσμα των ερευνών, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν ανακρίσεις και στην Κύπρο.
Η αστυνομία, είπε ο κύριος Κατσουνωτός, βρίσκεται σε συνεχή διαβούλευση με τη Νομική Υπηρεσία και τη Μονάδα Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης και χειρίζεται το σοβαρό θέμα με πολύ διακριτικό τρόπο.

This entry was posted on Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, 2011 at 19:04 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply