Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πάμπλουτες «συνοδοί πολυτελείας» συνελήφθησαν για φοροδιαφυγή στην Ιταλία

17 Σεπτεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Το «μαύρο» χρήμα ήταν «ροζ»

Στην Ιταλία, η πορνεία δεν είναι παράνομη, όμως η φοροδιαφυγή διώκεται: η οικονομική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι εντόπισε περίπου εκατό ιερόδουλες που δεν δήλωναν κανένα εισόδημα ενώ είχαν στην κατοχή τους βίλες, πολυτελή αυτοκίνητα και πανάκριβα κοσμήματα.

Οι αρχές της Βιτσέντσα, στη βόρεια Ιταλία, κατάφεραν να εξαρθρώσουν το δίκτυο ξεψαχνίζοντας τις αγγελίες που δημοσίευαν στο διαδίκτυο οι νεαρές γυναίκες οι οποίες δήλωναν «συνοδοί».

Οι περισσότερες κατάγονταν από χώρες της ανατολικής Ευρώπης, της Νότιας Αμερικής και της Άπω Ανατολής.

Αφού τις εντόπισαν, οι Αρχές διασταύρωσαν τις φορολογικές δηλώσεις τους με το πραγματικό επίπεδο διαβίωσής τους και διαπίστωσαν ότι οι περισσότερες διέθεταν περιουσιακά στοιχεία τεράστιας αξίας, όπως κατοικίες σε πασίγνωστους τουριστικούς προορισμούς.

Μία νεαρή Ανατολικοευρωπαία, εγκατεστημένη στην Ιταλία, ανέφερε μάλιστα στις αγγελίες της ότι δέχεται πελάτες στο Μιλάνο, τη Ρώμη, το Μόντε Κάρλο, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και το Βιτσέντσε, μια πλούσια βιομηχανική περιοχή του Βένετο.

Οι γυναίκες διέθεταν επίσης πολυτελή αυτοκίνητα όπως Πόρσε, Λαντ Ρόβερ και Τζάγκουαρ, πανάκριβα επώνυμα ρολόγια Ρόλεξ και Καρτιέ αλλά και σημαντικές καταθέσεις.

Η νεαρή Ανατολικοευρωπαία, που «ξέχασε» να δηλώσει το εισόδημά της, προδόθηκε τελικά μόνη της όταν κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της και έκλεψαν «χρυσά ρολόγια, δαχτυλίδια, κολιέ και βραχιόλια αξίας μεγαλύτερης των 100.000 ευρώ».

Στην ανακοίνωσή της η οικονομική αστυνομία υπογραμμίζει ότι τα ετήσια έσοδα της “αγοράς του πληρωμένου έρωτα” υπολογίζεται ότι κυμαίνονται μεταξύ 1 και 5 δισ. ευρώ και το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων αυτών δεν φορολογείται.

This entry was posted on Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, 2011 at 19:56 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply