Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

H 9η Λαμπαδηδρομία στην πόλη της Κοζάνης…

13 Σεπτεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011 ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» υποδέχεται τη φλόγα της Αγάπης στην πόλη της Κοζάνης και καλεί όλους όσους θέλουν να γίνουν λαμπαδηδρόμοι* και να μεταλαμπαδεύσουν την φλόγα και το μήνυμα της προσφοράς αίματος στον συνάνθρωπο μας, να δηλώσουν συμμετοχή  στα τηλ-φαξ. 24610-38177 & 6977337561.

*Οι λαμπαδηδρόμοι προγραμματίζουν από πού μπορούν να μπουν στη διαδρομή σε συνεργασία με το Σύλλογο.

Πρόγραμμα:

– Τόπος 1ης συγκέντρωσης  18:15 Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Πρότυπος Πολιτιστικός Σύλλογος ΖΕΠ) διαδρομή εντός οικισμού ΖΕΠ, κόμβος Αργίλου, ποδηλατόδρομος.

– Τόπος 2ης συγκέντρωσης 19:00 κόμβος Καστοριάς (καφέ Καμίνι),  Ανδρέα  Παπανδρέου, Πλατεία Συντάγματος, Κασομούλη, Γκέρτσου, Κόμβος Κρόκου, Κόμβος Λάρισας, Πτωχοκομείου, Μπρίστολ, Φιλίππου Β΄, πίσω από το παλιό  ΚΤΕΛ, Γραφείο, πλατεία Αυλιώτη, Παύλου Μελά, Περδίκα, Νομαρχία, Δημοκρατίας, Παύλου Χαρίση, πλατεία Συντάγματος, Μητροπολίτου Φωτίου, Μπουσίου, Πεζόδρομος, Τερματισμός και άναμμα βωμού πλατεία Νίκης 19:30.

Θα προηγηθούν όμορφα δρώμενα και θα ακολουθήσει συναυλία karaoke.

Η λαμπαδηδρομία

Η λαμπαδηδρομία για την ανάπτυξη της εθελοντικής Αιμοδοσίας είναι πια  θεσμός και αποτελεί πλέον μαζί με την Αμφικτιονία και το συνέδριο της εθελοντικής Αιμοδοσίας το τρίπτυχο προσπαθειών που στόχο έχουν την ανάδειξη του μεγάλου ζητήματος που είναι η αυτάρκεια της χώρας μας σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Η φλόγα της Αιμοδοσίας στο πέρασμά της κατάφερε να συμπαρασύρει, να ευαισθητοποιήσει και να προσελκύσει στην οικογένεια των εθελοντών αιμοδοτών μυριάδες συνανθρώπων μας.  Δεκάδες σύλλογοι δημιουργήθηκαν και εκατοντάδες άλλοι ενέταξαν στις δράσεις τους την εθελοντική αιμοδοσία. Αυτό το αποτέλεσμα είναι που ακόμα  περισσότερο μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια ενός αγώνα που ξεχειλίζει από ανθρωπιά.

Σήμερα σας καλούμε όπως κάθε φορά να τρέξουμε όλο και περισσότεροι πάλι μαζί και να μεταφέρουμε παντού το μήνυμα που είναι γεμάτο αγάπη και προσφορά που θα δημιουργήσει έναν κόσμο καλύτερο πιο όμορφο και πολιτισμένο.

Γιατί… η αιμοδοσία είναι πολιτισμός.

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ – ΔΩΣΕ ΖΩΗ – ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος

Τσαουσίδης Θεόδωρος

 

This entry was posted on Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου, 2011 at 18:17 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply