Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επιστολή Θανάση Χαντάβα προς Μιχάλη Χρυσοχοΐδη: “Χρηματοδοτήστε τα έργα του Δήμου Γρεβενών”…

13 Σεπτεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, έστειλε ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011, με σκοπό την άμεση έγκριση των απαιτούμενων κονδυλίων για τη χρηματοδότηση της μελέτης οκτώ (8) αναπτυξιακών έργων που προωθεί ο Δήμος Γρεβενών. Αναλυτικά στην επιστολή ο κ. Χαντάβας του αναφέρει :

«Αγαπητέ κ. Υπουργέ

Σας διαβιβάζω έγγραφο του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, για τη χρηματοδότηση της μελέτης οκτώ (8) αναπτυξιακών έργων του Νομού Γρεβενών και παρακαλώ να εγκρίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια από τους πόρους της τεχνικής βοήθειας ΕΣΠΑ.
Τα εν λόγω έργα έχουν έντονο αναπτυξιακό χαρακτήρα, προάγουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού, ενισχύουν την τουριστική ανάπτυξη και αναδεικνύουν τα πολιτιστικά στοιχεία της περιοχής.
Με την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο αίτημά μου, που είναι αίτημα και του λαού του Νομού Γρεβενών, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Με εκτίμηση

Θανάσης Χαντάβας

ΥΓ:Εάν γνωρίζαμε για ποια έργα εστάλη η επιστολή θα ήταν καλύτερα

This entry was posted on Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου, 2011 at 15:45 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply