Συνέντευξη τύπου παραχώρησε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου (μετά την αναβολή της τελευταίας η οποία συνέπεσε με τη συνέντευξη του βουλευτή Γρεβενών Θανάση Χαντάβα), ο μέχρι τώρα (;) διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών Μιχάλης Γαβρίδης για θέματα που δρομολογεί η διοίκηση σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον ΟΚΑΝΑ.

Αναφέρθηκε στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων όπου : ..” Μέσα από τον θάνατο θα μπορέσει να δοθεί ζωή σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη μεταμοσχεύσεων” αλλά και στη μονάδα μεθαδόνης που θα δημιουργηθεί στα Γρεβενά. Η συγκεκριμένη μονάδα που γίνεται σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ θα εξυπηρετεί περίπου 80 άτομα και σύμφωνα με τον ίδιο θα λειτουργεί μέσα στο νοσοκομείο Γρεβενών, εκεί όπου βρίσκετε το γραφείο του ΕΚΑΒ το οποίο θα μετακομίσει σε χώρο του παλαιού Νοσοκομείου (ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ).

(O Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης είχε δηλώσει στον StarFm 9 33: «Δεν θα έβγαζα τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό από τον συγκεκριμένο χώρο»…”)

Ο Διοικητής ζήτησε από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης να βοηθήσουν έτσι ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες γι αυτές τις καινοτόμες δράσεις του Νοσοκομείου.

Δεν ήταν δυνατόν ο Μιχάλης Γαβρίδης να μην απαντήσει και σε ερωτήσεις μας για την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να τοποθετήσει στη θέση του τον Κυριάκο Σημαδόπουλο.

Δήλωσε πως νιώθει μία πικρία γι αυτή την απόφαση αφού: “Ο ίδιος ο Υφυπουργός παραδέχτηκε στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Γρεβενών Θανάση Χαντάβα πως το Νοσοκομείο Γρεβενών είναι ένα από τα καλύτερα Νοσοκομεία της χώρας αναφορικά με την απόδοση σε υπηρεσίες αλλά σε οικονομικά μεγέθη… Την καρέκλα δεν την έφερα μαζί μου και δεν είμαι κολλημένος μαζί της…Είμαι διορισμένος και σέβομαι τις όποιες αποφάσεις… Νιώθω μεγάλη ηθική ικανοποίηση όπου 45 επώνυμοι Γρεβενιώτες έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στον Υπουργό και αυτό σημαίνει πολλά για την προσπάθεια που κατέλαβα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο”. Για τη συνέντευξη του Κυριάκου Ταταρίδη στον Star-Fm993 είπε πως νιώθει δικαιωμένος.

Παραδέχτηκε πως δεν είχε συχνή επικοινωνία με τον βουλευτή Γρεβενών παρά το ότι ο ίδιος επικοινωνούσε συχνά με το Γραφείο του αλλά υπέθεσε πως λόγω των πολλών ασχολιών του σε ζητήματα του Νομού ο Βουλευτής δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του…

“Αγαπώ τα Γρεβενά και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι γι αυτά” είπε.

Ο ίδιος δεν έχει λάβει καμία επιστολή για την αντικατάστασή του και θα συνεχίσει να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντά του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.