Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σπήλαιο Γρεβενών: Συγκέντρωση για τη δημιουργία Συλλόγου

3 Σεπτεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Την Κυριακή  4 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί στο Δημοτικό σχολείο του χωριού…

Ο καινούριος σύλλογός μας θα κάνει σημαντική προσπάθεια για να συμβάλει όσο το δυνατόν περισσότερο, στην πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη του χωριού μας. Η προσπάθειά μας είναι καθαρά μη κερδοσκοπική με γνώμονα το συναίσθημα και την μεγάλη αγάπη προς το χωριό μας. Κάθε είδους έσοδα του συλλόγου είτε από τη συνδρομή των μελών, είτε από εκδηλώσεις, είτε από χορηγίες, θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για ενέργειες κοινής ωφέλειας αλλά και την προβολή του χωριού μας. Η καρδιά και η δύναμη του συλλόγου, θα είναι τα μέλη του.

Τα μέλη του συλλόγου μας θα διακρίνονται από αίσθημα προσφοράς για το κοινό συμφέρον, εθελοντισμού αλλά κυρίως αγάπης για το χωριό μας: ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ.
Βοηθήστε και εσείς την προσπάθειά μας με την εγγραφή σας ως μέλος. Με την έναρξη λειτουργίας του δικτυακού μας κόμβου, θα μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας ηλεκτρονικά. Ελάτε να δυναμώσουμε τη φωνή μας με κοινό στόχο τη διαρκή και ουσιαστική παρέμβαση υπέρ του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής μας. Γίνετε μέλη του Συλλόγου μας.

Τα θέματα της συγκέντρωσης:
1. Ανάγνωση καταστατικού του ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΣΠΗΛΑΙΩΝ)
2. Διορισμός προσωρινού διοικητικού συμβουλίου
3. Εγγραφή μελών, συνδρομές, δωρεές κά.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Με τιμή η προσωρινή επιτροπή
ΔΗΜΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΜΙΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΙΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ

This entry was posted on Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου, 2011 at 15:27 and is filed under ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply