Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παραπλανητική η διαφήμιση των ΙΕΚ -Δομή

31 Αυγούστου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Παραπλανητική και παράνομη χαρακτήρισε το υπουργείο παιδείας τη διαφήμιση των ΙΕΚ Δομή και του Athenian College που κυκλοφόρησε με τίτλο “Το Εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς”.

Οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί όμιλοι κλήθηκαν να αποσύρουν αμέσως την συγκεκριμένη διαφήμιση, εγγράφως. Η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Φώφη Γεννηματά, προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμμόρφωση θα ανακληθούν οι άδειες λειτουργίας τους, όπως και κάθε άλλου ανάλογου φορέα που θα προβεί σε παράνομη διαφήμιση. Επιπλέον η Φώφη γεννηματά ζήτησε με επιστολή της στο Athenian College να αποκαταστήσει την αλήθεια με δημοσιεύση στον τύπο σαφών και πλήρων διευκρινήσεων. Η ίδια έχει δώσει εντολή στο ΕΚΕΠΙΣ να εξετάσει το περιεχόμενο όλων των διαφημίσεων των Κολλεγίων.

 

This entry was posted on Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 2011 at 13:17 and is filed under ΝΕΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply