Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εκλογές ξανά στα Τζουμέρκα αποφάσισε το ΣτΕ

31 Αυγούστου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Οι κάλπες ανοίγουν στις 2 Οκτωβρίου

Σύμφωνα με απόφαση του ΣτΕ, στις 2 Οκτωβρίου θα γίνουν πάλι εκλογές στο δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, αφού δικαίωσε την προσφυγή της υποψήφιας δημάρχου, Σταυρούλας Καταβασίλη εναντίον του νυν δημάρχου, Μαρίνου Γαρνέλη. Η Σταυρούλα Καραβασίλη, που υποστηριζόταν από το ΠΑΣΟΚ, υποστήριζε στην προσφυγή της στο ΣτΕ ότι στην Τοπική Κοινότητα Μελισσουργών το ψηφοδέλτιό του Μ. Γαρνέλη, υπολειπόταν σε μία γυναίκα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αρχικά το Εφετείο Ιωαννίνων είχε εκδώσει κατά πλειοψηφία, απόφαση υπέρ του Δημάρχου, κάτι που ανατράπηκε εντελώς στο ΣτΕ με ψήφους 7-0 υπέρ της ενιστάμενης.

Στις 2 Οκτωβρίου λοιπόν οι κάλπες θα ανοίξουν στα Τζουμέρκα στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το βράδυ, ενώ θα συμμετέχουν όλοι οι νομίμως ανακηρυχθέντες συνδυασμοί που συμμετείχαν και στις προηγούμενες εκλογές

This entry was posted on Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 2011 at 19:50 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply