Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αισιόδοξοι οι συνήγοροι του Στρος-Καν για την έκβαση της υπόθεσης

Αύγουστος 22nd, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ο εισαγγελέας θα έχει σήμερα συνάντηση με την καμαριέρα από την Γουινέα

Ο Ουίλιαμ Τέιλορ ένας από τους συνηγόρους του Ντομινίκ Στρος-Καν δήλωσε πως ο πελάτης του και ο ίδιος είναι αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης. «Είμαστε και οι δύο αισιόδοξοι. Ελπίζει (ο Στρος-Καν) ότι θα γλυτώσει από τον εφιάλτη που ζει από τις 14 Μαΐου», τόνισε ο Τέιλορ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Parisien.

Σε ερώτηση σχετικά με την ιατρική έκθεση που κάνει λόγω για βιασμό της νεαρής γυναίκας, ο Τέιλορ επιμένει πως «η έκθεση αυτή δεν αποδεικνύει πως η Ναφισάτου Ντιαλό τραυματίστηκε στην διάρκεια της σεξουλικής επίθεσης» για την οποία κατηγορούν τον Στρος-Καν .

«Τα τραύματά της στο ώμο δεν έχουν διαγνωστεί ιατρικά και οι κοκκινίλες στα γεννητικά όργανα μπορεί να προήλθαν από σεξουαλική επαφή που είχε τις προηγούμενες ημέρες, από ερεθισμό ή μόλυνση», επισήμανε ο συνήγορος του πρώην γενικού διεθυντή του ΔΝΤ.

Ο εισαγγελέας Σάιρους Βανς που έχει αναλάβει την υπόθεση Στρος-Καν θα έχει σήμερα συνάντηση με την καμαριέρα από την Γουινέα και αυτό μπορεί να σημαίνει πως μέρος ή το σύνολο των κατηγοριών εναντίον του Στρος-Καν είναι πιθανό να αποσυρθεί.

This entry was posted on Δευτέρα, Αύγουστος 22nd, 2011 at 10:23 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply